Αρτοσκευάσματα νέας γενιάς: Αρχές επεξεργασίας, Βιομηχανικές τάσεις, Προώθηση, Βαρκελώνη 04/2018 https://epalaiginerasmus18.wixsite.com/barcelona?fbclid=IwAR14wqFg3I2hzm4QqRAr3bKMXV-LVMAwNhi2jM-IQgVDBOlV2QuFc_wD-xI Το παρόν σχέδιο με τίτλο “Αρτοσκευάσματα νέας γενιάς: Αρχές Επεξεργασίας- Βιομηχανικές τάσεις-Προώθηση” υλοποιήθηκε για την κατάρτιση μαθητών των τομέων Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και Διοίκησης και Οικονομίας του ΕΠΑ.Λ. Αιγινίου, με στόχο την απόκτηση δεξιοτήτων και την υιοθέτηση καινοτομιών και καλών πρακτικών που εφαρμόζονται…Συνέχεια ανάγνωσης Erasmus+, MOVEU
Μήνας: Σεπτέμβριος 2019
Μπλουμ, η παράξενη μελισσούλα
Μπλουμ, η παράξενη μελισσούλα, από τις Εκδόσεις Μολύβι
Mini CV
Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα